Service och reparation 

Förutom att vi på Elterm utför kompletta värmepumpsinstallationer så jobbar vi med service och reparationer på värmepumpar och kylanläggningar. Vi innehar certifierad kylbehörighet för att kunna hjälpa till med allt vad det gäller er värmepump under hela dess livslängd. Kylbehörighet är en förutsättning för att kunna utföra arbete på kylkretsen, hjärtat i värmepumen.
Elterm i Alingsås är ett NIBE Auktoriserat Serviceombud och hanterar allt kring din Nibeprodukt. 
nibeauktoriseratserviceombud
Vi reparerar och servar alla på marknaden förekommande märken såsom NIBE, IVT, Bosch, Thermia, CTC, Mitsubishi, Elektrostandard, Autoterm, etc.
 
 

   gruppbild elterm liten

Värmepumpsservice

En värmepumpsservice är minst lika viktig som en service av din bil. Vi kontrollerar att allting fungerar som det ska. Vi byter ut de delar som är slitna och rengör filtren. Och självklart optimerar vi värmepumpens inställningar så att den värmer upp ditt hus så effektivt som möjligt. Regelbunden service gör att du håller koll på dina värmekostnader samtidigt som du minskar risken för driftstopp. Hos oss kan du teckna serviceavtal så hjälper vi dig att hålla koll på när service behöver göras
           Teckna ett serviceavtal så sköter vi resten!
 
 

  medlem i svenska kyl varmepumpforeningen jpg

Varmvattenberedare

Om du har ett hus med en extern varmvattenberedare så har vi alltid en 200 l på lager så att vi kan rycka ut direkt och byta ut om den gamla börjar läcka. Vi har även flera mindre för tillfälligt bruk om det skulle behövas. Denna service är en självklarhet för oss så att du inte behöver vara utan varmvatten längre än nödvändigt när något händer.
           Varmvattenberedaren finns då du behöver!
 

 

compact grupp liten

Kanalrensning av frånluftskanaler

Frånluftskanalerna i en bostad behöver regelbundet rensas för att ge en bra inomhusmiljö och för att ventilationen skall fungera optimalt. Detta behöver göras med ett intervall på 5-10 år. Vi har en specialutrustning vilket gör att vi rensar HELA kanallängden och inte bara det man ser... Vi justerar samtidigt in rätt luftflöde så att värmepumpen arbetar optimalt.
 
Vi erbjuder rensning av frånluftskanaler med injustering av luftflöden till fast pris.
Före rensning: image
Efter rensning:image-1

AC/kylanläggningar

Våra servicetekniker har kylbehörighet och vi hjälper till om du har problem med din AC / kylanläggning. Förutom AC i villa, butik eller restaurang så kan vi fylla köldmedie till din AC i bilen om den är tät.
           Ring oss på 0322 - 123 24 
 
 
 
 
 
 
 
 medlem i svenska kyl varmepumpforeningen jpg
 
 
 
 
incert

 

Kontakt

Elterm i Alingsås AB
Smålandsgatan 4
441 57 Alingsås
0322 - 123 24
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
logo
 
fb